Ξεδιπλώνοντας τις σελίδες είκοσι τεσσάρων ετών αναμνήσεων στη ταβέρνα Καραούλι της Αράχωβας, έχοντας κρατήσει δυνατούς δεσμούς με τους ανθρώπους της περιοχής αλλά και με όλους εσάς τους απανταχού έλληνες και ξένους φίλους του βουνού και του χιονιού, με διάθεση να μεγαλώσουμε την συντροφιά μας δημιουργήσαμε τον δικό μας χώρο στο Λιβάδι Παρνασσού.

H  παραδοσιακή αρχιτεκτονική με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το ξύλο εντάσσουν αρμονικά το κτίριο στη πλαγιά του Παρνασσού και ο περιβάλλων χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με στεγασμένες βεράντες και άνετους χώρους στάθμευσης για όλους εσάς.

Η αίθουσα εκτείνεται ενιαία σε τρία επίπεδα, με άπλετο φως και πανοραμική θέα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.  Στους τοίχους εικόνες παρμένες από την φύση και την παράδοση της περιοχής,  το επιβλητικό πέτρινο τζάκι στη  βόρεια πλευρά και η ανυπέρβλητη θέα του παταριού,  προδιαθέτουν για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Γιώργος και η Έφη σας υποδέχονται και εγγυώνται αξέχαστες στιγμές, με γεύσεις από αγνά υλικά και συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, εμπνευσμένες από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με πιστοποίηση από τον ΕΟΤ για την ποιοτητά τους.

Η επισφράγιση της απολαυσης ολοκληρώνεται με το απαράμιλλο κόκκινο αραχωβίτικο κρασί ή κάποια επιλογή σας από τις ιδιαίτερες ετικέτες που διαθέτει η πλούσια κάβα τους.

     
home contact photos menu